Mostar Rock School održao Masterclass o autorstvu u Srebrenici za polaznike Rock Solid Bratunac

U četvrtak, 17.09.2020. band coachevi Mostar Rock School održali su masterclass za polaznike i polaznice nove škole rock-a – Rock Solid Bratunac.

Rock Solid Bratunac okuplja mlade ljude iz Srebrenice i Bratunca i kroz muziku i stvaralaštvo daje im prilike za saradnju, učenje, razmjenu iskustava i druženje. 30 mladih polaznika i polaznice koji čine prvu generaciju Rock Solid-a radili su sa predavačima iz Mostar Rock School na temu autorskog rada. Masterclass je obrađivao načine na koje nastaje jedna autorska pjesma, osnovne elemente autorstva, a produkt masterclassa, koji je sadržavao teorijski i praktični dio bila je prva autorska pjesma polaznika i polaznica Rock Solid-a.

“Uz duži rad nakon 2 sata doslo je do realizacije cilja i pjesma je uspješno izvedena i snimljena, a radionica je uspjela. Ja sam zadovoljan ishodom, jer smo učenicima prenijeli ono početno znanje o radu na autorskom projektu, oni su to shvatili i uspjeli savladati i usvojiti. Bilo je jako ugodno, opušteno ali i jako poučno.” kaže Marin Cecić, predavač u Mostar Rock School i jedan od voditelja masterclassa