Osoblje

MENADŽMENT I ADMINISTRACIJA:

Orhan Maslo

Mostar Rock School - Menadžer projekta

Orhan "Oha" Maslo (1978) radi u muzičkoj industriji već 22 godine kao muzičar, producent i menadžer. Kao perkusionista radio je na projektima sa: Brian Eno, Horace Andy, Prince Stanley, Duncan Sheik, Anthony Tidd, the Dutch Metropole Orchestra, Mostar Sevdah Reunion, Dubioza Kolektiv, Vasil Hadžimanov Band, Umoya Ensemble i mnogim drugim. Producirao je koncerte za Europsku komisiju povodom obilježavanja Dana Europe u Mostaru, te je bio direktor projekta Bridge Eternal – NEO Balkan za jugoistočnu Europu prezentiranog na EXPO 2005 u Aichi-ju (Japan). Jedan je od inicijatora Rock Škole Mostar, a radi i kao izvršni producent Mostar Blues & Rock Festivala, te je menadžer Recording studija MC Pavarotti.

boris covic

Boris Čović

Mostar Rock School – Program Coordinator/PR

Boris Čović (1992) radi u medijima od 2011. godine. Svoje novinarsko i uredničko iskustvo sticao je na: BH Radiju 1, Omladinskom Magazinu Karike, eFM Radiju, Vijeću za Štampu, te kao freelance novinar za različite medije. Radi i kao edukator na teme iz oblasti medija i medijskog aktivizma. Iskustvo u upravljanjima, pisanju i realizaciji projekata sticao je kroz Omladinsku novinsku asocijaciju, Centar za obrazovne inicijative Step by Step, Centar za kulturnu i medijsku dekontaminaciju. Svira gitaru od svoje 15 godine.

anita šunjić

Mostar Rock School – OFFICE MANAGER

Anita Šunjić (1988) rođena je u Loznici. Od ranog djetinjstva svira gitaru. Godinama djeluje kao autor pjesama i aranžmana. 2015 godine se pridružuje Rock školi sa željom da postane dio muzičkog kolektiva koji pomjera granice.

PROGRAMSKO OSOBLJE:

atila aksoj

Voditelj edukativnog odjela

Atilla Aksoj (1972) je za muziku vezan višestruko: kao muzički producent, multi instrumentalista, kompozitor, inžinjer zvuka. Osnovni instrument mu je bass gitara. Osnovao je muzički studio BARAKA u Mostaru u kojem radi muziku za pozorište, te druge muzičke projekte. Atilla je producent i gitarista bendova Zoster, Arkul i Barimatango.

Đeno Mujić

Voditelj kreativnog odjel/PREDAVAČ BUBNJEVA I AUDIO PRODUKCIJEa

Dženan Mujić (1971) radi kao muzičar, producent, kantautor i aranžer preko 25 godina. Karijeru je započeo 1986. svirajući bass i bubnjeve u raznim mostarskim underground bendovima. Prvi album je snimio 1988. kao bubnjar u legendarnom punk rock bandu Ženevski Dekret. 1993 god. seli u Stockholm (Švedska) gdje nastavlja sa radom. U svojoj karijeri učestvovao je na preko 40 albuma. Radi kao i freelance producent, te je suvlasnik Frequency Productions studija u Stockholm-u.

Marin Bošnjak

VODITELJ PRODUKCIJSKOG ODJELA

Marin Bošnjak (1992) Obrazovanje stekao na Music Production Academy (MPA), Zagreb 2015/2016. Radno iskustvo tijekom studija u Zagrebu stekao u studiju Piece Of Cake i u studiju NLO. Nakon povratka u Mostar stječe iskustvo u Recording studiju MC Pavarotti i studiju Baraka.

nermina ćorić

Mostar Rock School – Studentska Služba

Nermina Ćorić (1983) je diplomirala Engleski jezik i književnost, te je pohađala i Media novinarstvo. Već dugi niz godina surađuje sa organizacijama koje se bave pitanjima mladih.

Dario Vukoja

KOORDINATOR ZA OPREMU I LOGISTIKU/PREDAVAČ TEHNIKE

Dario Vukoja (1990) rođen i živi u Mostaru. Muzikom se bavi još od osnovne škole. Kao bubnjar, član je Rock škole od samog početka. Svirao je u bendovima Pistolero i Birds of Beers s kojima je i nastupao na Mostar Blues & Rock Festivalu. Također svira u brojnim bendovima i u orkestru limene glazbe.

filip_tadic

Filip Tadić

Koordinator Mobilne Rock Škole

Filip Tadić rođen je u Širokom Brijegu. Koordinator je Mobilne Rock Škole i band coach za mlade bendove u zajednicama van Mostara. Svira bass gitaru i kontrabas. Bivši je polaznik Mostar Rock School, odsjeka Audio Produkcije i posjeduje iskustvo studijskog snimanja i produkcije pjesama.

jasmina_suta

Jasmina Šuta

Projektni asistent

Jasmina Šuta je muzičarka koja je formalno obrazovanje sticala u osnovnoj i srednjoj muzičkoj školi. Trenutno je studentica Odnosa s javnošću. Nastupala sa autorskim bendovima Floridus i Elliot. Organizirala više od 200 muzičkih događaja kroz Booking odjel Škole, te radi i kao asistent na drugim projektima Škole.

PREDAVAČI:

Rijad Šuta

Bubnjevi

Rijad Šuta (1999) je rođen u Mostaru. Od ranog djetinjstva počinje svirati bubnjeve. U Rock školi Mostar je od samog početka gdje stiče dodatno znanje iskusnijih predavača. Trenutno svira bubnjeve u bendovima Andrija (Livno), Jufkamental (Mostar) i Helem Nejse (Sarajevo).

monika

Monika Grubišić-Čabo

Vokal

Monika Grubišić Čabo(1985) pjevanjem se bavi vise od dvadeset godina. Završila je srednju glazbenu školu "Blagoje Bersa" u Zadru, smjer flauta, te bila jedna od osnivačica ženske klape "Kurjože" u kojoj je aktivno pjevala do 2014. g. Bila je vanjski suradnik opernog zbora HNK u Splitu, gdje je nastavila svoje vokalno usavršavanje u opernom studiju Ante Ivića. Kao back vocal i tekstopisac surađivala je sa brojnim hrvatskim izvođačima. Trenutno je redovan student FPMOZ, smjer teorija glazbe, te stalni član bendova "Kultni Arpa band", "Mona acoustic trio".

Ivan Zovko

Klavijature/BAND COACH

Ivan Zovko (1995) se počinje baviti glazbom od svoje 15 godine. Glazbeno obrazovanje je počeo u GROOVE školi nakon čega se priključuje Mostar Rock School 2015 godine. Osnivač je i član autorskog benda ENT s kojim radi aktivno od 2014.

Marin Cecić

Saksofon

Marin Cecić, rođen u Splitu (1988.), diplomirani glazbeni pedagog i teoretičar. Svira klavir, saksofon i piše aranžmane. Aktivno se bavi vođenjem puhačkog orkestra, u kojem je dirigent i voditelj škole mladih. Radio je u "HNK Split", surađivao sa dosta glazbenika širom regije i dugogodišnji je član splitskog "rockabilly-ska-punk" benda Justin's Johnson.

ivan kovacevic

Ivan Kovačević

gitara

Ivan Kovačević (1977). Dolazi iz Gornjeg Milanovca u Srbiji i regionalna je rock zvijezda, a na glazbenoj sceni prisutan je više od 20 godina. Javnosti je najpoznatiji kao gitarista „Bjesova“, regionalno poznatog rock sastava, s kojima je nastupao na više od 150 koncerata uključujući samostalne nastupe, festivale, turneje i slično. Sa bendom "Plišani Mališan", na "Demofestu" u Banja Luci, osvojio je prvu nagradu 2011. godine, i objavio dva albuma "Plišani Mališan" (2012) i "U nebranom grožđu" (2016). Ivan Kovačević je, kao organizator koncerata surađivao i s drugim priznatim glazbenim sastavima kao što su: „Stuttgart Online“, „Bolesna Štenad“, „MKDSL", Turisti, „Straight Mickey and the Boys“, „Žen“, „Cactus Fields“, „Psychedelic Cinema Orchestra“, „Dobra Genetika“, „Kabare Nebula“, „Zauvar“, „Beli Peškiri Hotela Sarkofag“, te s Danijelom Kovačem i Borisom Mladenovićem iz poznatog rock sastava „Jarboli“. U jam session nastupima svirao je s preko 50 glazbenih sastava iz cijelog svijeta. Posjeduje dugogodišnje iskustvo i značajan rezultat u svim vidovima glazbenog stvaralaštva: pisanju tekstova, komponiranju i aranžiranju.

fejzic trio¸1

Hrvoje Ćaćulović

Bas gitara

Rodjen u Bihaću 19.11.1975. U Mostaru živi od 1997. godine. Glazbom se počinje baviti od ranog djetinjstva u rodnom gradu, a dolaskom u Mostar vrlo se brzo uključuje u lokalnu scenu. Svirao i svira u velikom broju bendova i projekata, lokalnih i regionalnih. Najznačajniji su: Black Chicken Leg, Bad Blues Band, Samir Fejzić, Zana Mesihović, Kulturni Jogurt, Zoster, Mostar Sevdah Reunion, Noa & Funkblasters, Grupa More... Osim bas gitare svira i gitaru.

nenad_tomicic

Nenad Tomičić

Gitara i Vokal

Rođen u Busovači (1996.), živi i djeluje u Mostaru od 2015. godine. Muzikom se bavi od svoje sedme godine, najzapaženije kroz bendove sm4llpox, Ekonomska kriza, Cluster, Error 404, Autenthic, Groovin' Dolls... Nastupao kao solo pjevač sa Simfonijskim Orkestrom Mostar, te na mnogim lokalnim i regionalnim festivalima.

domagoj zelenika

Domagoj Zelenika

Gitara

Rođen u Sinju (1989), živi i radi u Mostaru. Muzikom se bavi već 20 godina. Svira gitaru i bendžo, te nastupa sa bendovima Sachmara i Mona acoustic trio.

goran rebac

Goran Rebac

Kreativna elektronska produkcija

semin_merzic

Semin Merzić

BAND COACH

Semin Merzić (1993) je rođen u Steinfurtu. Diplomirani profesor muzičkih umjetnosti i teorije muzike. Svira gitaru, bass i klavir, te radi kao band coach u session band programu Mostar Rock School. Sa autorskim bendom Floridus pobjednik Jäger Music Night-a.