Osoblje

MENADŽMENT I ADMINISTRACIJA:

Orhan Maslo

Mostar Rock School - Menadžer projekta

Orhan "Oha" Maslo (1978) radi u muzičkoj industriji već 22 godine kao muzičar, producent i menadžer. Kao perkusionista radio je na projektima sa: Brian Eno, Horace Andy, Prince Stanley, Duncan Sheik, Anthony Tidd, the Dutch Metropole Orchestra, Mostar Sevdah Reunion, Dubioza Kolektiv, Vasil Hadžimanov Band, Umoya Ensemble i mnogim drugim. Producirao je koncerte za Europsku komisiju povodom obilježavanja Dana Europe u Mostaru, te je bio direktor projekta Bridge Eternal – NEO Balkan za jugoistočnu Europu prezentiranog na EXPO 2005 u Aichi-ju (Japan). Jedan je od inicijatora Rock Škole Mostar, a radi i kao izvršni producent Mostar Blues & Rock Festivala, te je menadžer Recording studija MC Pavarotti.

SLADJA FOTO

Slađana Bem

Mostar Rock School - Voditeljica administrativno-financijskog odjela škole

Slađana Bem (1979) voditeljica je administrativno-financijskog odjela škole. Profesorica je hrvatskog jezika i književnosti i engleskog jezika i književnosti. Uz redovito obrazovanje završila je i brojene edukacije iz administrativnog poslovanja, upravljanja projektnim ciklusom, računovodstvene administracije, financijskog izvještavanja, strateškog planiranja, organizacijskog upravljanja, medijacije itd, a višegodišnje radno iskustvo je stekla u javnom i privatnom sektoru, te nevladinim organizacijama. Uz rukovođenje administracijom, trenutno je zadužena i za financijsko izvještavanje prema donatorima, a ranije i izradu projektnih prijedloga financiranih od državnih i stranih institucija.

nermina ćorić

Mostar Rock School – Administrator

Nermina Ćorić (1983) je diplomirala Engleski jezik i književnost, te je pohađala i Media novinarstvo. Već dugi niz godina surađuje sa organizacijama koje se bave pitanjima mladih.

boris covic

Boris Čović

Mostar Rock School – PR

Boris Čović (1992) radi u medijima od 2011. godine. Svoje novinarsko i uredničko iskustvo sticao je na: BH Radiju 1, Omladinskom Magazinu Karike, eFM Radiju, Vijeću za Štampu, te kao freelance novinar za različite medije. Radi i kao edukator na teme iz oblasti medija i medijskog aktivizma. Učestvovao je u izradi nekoliko publikacija i istraživanja koje se bave najviše digitalnom sigurnošću i govorom mržnje u medijima. Svira gitaru od svoje 15 godine.

anita šunjić

Mostar Rock School – Asistent za upravljanje bazom podataka

Anita Šunjić (1988) rođena je u Loznici. Od ranog djetinjstva svira gitaru. Godinama djeluje kao autor pjesama i aranžmana. 2015 godine se pridružuje Rock školi sa željom da postane dio muzičkog kolektiva koji pomjera granice.

VODITELJI ODJELA:

atila aksoj

Voditelj akademskog odjela

Atilla Aksoj (1972) je za muziku vezan višestruko: kao muzički producent, multi instrumentalista, kompozitor, inžinjer zvuka. Osnovni instrument mu je bass gitara. Osnovao je muzički studio BARAKA u Mostaru u kojem radi muziku za pozorište, te druge muzičke projekte. Atilla je producent i gitarista bendova Zoster, Arkul i Barimatango.

Đeno Mujić

Voditelj akademskog odjela

Dženan Mujić (1971) radi kao muzičar, producent, kantautor i aranžer preko 25 godina. Karijeru je započeo 1986. svirajući bass i bubnjeve u raznim mostarskim underground bendovima. Prvi album je snimio 1988. kao bubnjar u legendarnom punk rock bandu Ženevski Dekret. 1993 god. seli u Stockholm (Švedska) gdje nastavlja sa radom. U svojoj karijeri učestvovao je na preko 40 albuma. Radi kao i freelance producent, te je suvlasnik Frequency Productions studija u Stockholm-u.

PREDAVAČI:

Dario Vukoja

Bubnjevi

Dario Vukoja (1990) rođen i živi u Mostaru. Muzikom se bavi još od osnovne škole. Kao bubnjar, član je Rock škole od samog početka. Svirao je u bendovima Pistolero i Birds of Beers s kojima je i nastupao na Mostar Blues & Rock Festivalu. Također svira u brojnim bendovima i u orkestru limene glazbe.

Rijad Šuta

Bubnjevi

Rijad Šuta (1999) je rođen u Mostaru. Od ranog djetinjstva počinje svirati bubnjeve. U Rock školi Mostar je od samog početka gdje stiče dodatno znanje iskusnijih predavača. Trenutno svira bubnjeve u bendovima Andrija (Livno), Jufkamental (Mostar) i Helem Nejse (Sarajevo).

Antonija Batinić

Vokal

Antonija Batinić (1991.) rođena u Kupresu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Mostaru. Glazbu upoznaje kroz aktivno sudjelovanje u zboru i folkloru. Završila osnovnu glazbenu školu "Kraljica Katarina " u Kupresu, smjer gitara. Tokom studija u Mostaru sudjeluje na raznim projektima i festivalima. Trenutno je stalni član MoRS Blues Banda, te glavni vokal Mostar Sevdah Reuniona.

monika

Monika Grubišić-Čabo

Vokal

Monika Grubišić Čabo(1985) pjevanjem se bavi vise od dvadeset godina. Završila je srednju glazbenu školu "Blagoje Bersa" u Zadru, smjer flauta, te bila jedna od osnivačica ženske klape "Kurjože" u kojoj je aktivno pjevala do 2014. g. Bila je vanjski suradnik opernog zbora HNK u Splitu, gdje je nastavila svoje vokalno usavršavanje u opernom studiju Ante Ivića. Kao back vocal i tekstopisac surađivala je sa brojnim hrvatskim izvođačima. Trenutno je redovan student FPMOZ, smjer teorija glazbe, te stalni član bendova "Krivi smjer", "Kultni Arpa band", "Mona&Volonteri".

Ivan Zovko

Klavijature

Ivan Zovko (1995) se počinje baviti glazbom od svoje 15 godine. Glazbeno obrazovanje je počeo u GROOVE školi nakon čega se priključuje Mostar Rock School 2015 godine. Osnivač je i član autorskog benda ENT s kojim radi aktivno od 2014.

Marin Cecić

Saksofon

Marin Cecić, rođen u Splitu (1988.), diplomirani glazbeni pedagog i teoretičar. Svira klavir, saksofon i piše aranžmane. Aktivno se bavi vođenjem puhačkog orkestra, u kojem je dirigent i voditelj škole mladih. Radio je u "HNK Split", surađivao sa dosta glazbenika širom regije i dugogodišnji je član splitskog "rockabilly-ska-punk" benda Justin's Johnson.

Marin Bošnjak

Audio produkcija

Marin Bošnjak (1992) Obrazovanje stekao na Music Production Academy (MPA), Zagreb 2015/2016. Radno iskustvo tijekom studija u Zagrebu stekao u studiju Piece Of Cake i u studiju NLO. Nakon povratka u Mostar stječe iskustvo u Recording studiju MC Pavarotti i studiju Baraka.

Nedim Čišić

Kreativna elektronska produkcija

Nedim Ćišić (1976) je rođen u Mostaru, gdje se već 20 godina bavi muzikom i raznim oblicima umjetnosti. Jedan je od utemeljitelja mostarskog umjetničkog kolektiva Alternativni Institut – pokrovitelja književnog magazina Kolaps – Vodič Za Urbane Spavače, jedan od pokretača i muzički urednik Mostar Intercultural Festivala, te jedan od osnivača Omladinskog Kulturnog Centra Abrašević. 2003. godine Nedim osniva Vuneny, bend/kolektiv koji je za devet godina godina postojanja zabilježio više od 800 nastupa u preko 30 zemalja Evrope, Azije i Afrike. Vuneny su snimili 3 albuma, više filmskih soundtracka, te nekoliko multimedijalnih i eksperimentalnih zvučnih projekata. Nakon raspada kolektiva Vuneny, 2012. godine Nedim Ćišić pokreće solo projekat Midi Brigade, sarađuje sa različitim muzičarima i komponuje muziku za teatarske predstave.

ivan kovacevic

Ivan Kovačević

gitara

Ivan Kovačević (1977). Dolazi iz Gornjeg Milanovca u Srbiji i regionalna je rock zvijezda, a na glazbenoj sceni prisutan je više od 20 godina. Javnosti je najpoznatiji kao gitarista „Bjesova“, regionalno poznatog rock sastava, s kojima je nastupao na više od 150 koncerata uključujući samostalne nastupe, festivale, turneje i slično. Sa bendom "Plišani Mališan", na "Demofestu" u Banja Luci, osvojio je prvu nagradu 2011. godine, i objavio dva albuma "Plišani Mališan" (2012) i "U nebranom grožđu" (2016). Ivan Kovačević je, kao organizator koncerata surađivao i s drugim priznatim glazbenim sastavima kao što su: „Stuttgart Online“, „Bolesna Štenad“, „MKDSL", Turisti, „Straight Mickey and the Boys“, „Žen“, „Cactus Fields“, „Psychedelic Cinema Orchestra“, „Dobra Genetika“, „Kabare Nebula“, „Zauvar“, „Beli Peškiri Hotela Sarkofag“, te s Danijelom Kovačem i Borisom Mladenovićem iz poznatog rock sastava „Jarboli“. U jam session nastupima svirao je s preko 50 glazbenih sastava iz cijelog svijeta. Posjeduje dugogodišnje iskustvo i značajan rezultat u svim vidovima glazbenog stvaralaštva: pisanju tekstova, komponiranju i aranžiranju.

majer

Dražen Majerski

gitara

fejzic trio¸1

Hrvoje Ćaćulović

Bas gitara

Rodjen u Bihaću 19.11.1975. U Mostaru živi od 1997. godine. Glazbom se počinje baviti od ranog djetinjstva u rodnom gradu, a dolaskom u Mostar vrlo se brzo uključuje u lokalnu scenu. Svirao i svira u velikom broju bendova i projekata, lokalnih i regionalnih. Najznačajniji su: Black Chicken Leg, Bad Blues Band, Samir Fejzić, Zana Mesihović, Kulturni Jogurt, Zoster, Mostar Sevdah Reunion, Noa & Funkblasters, Grupa More... Osim bas gitare svira i gitaru.