Otvoreni upisi u Mostar Rock School 2022/2023 - PRIJAVITE SE!

Mostar Rock School poziva sve zainteresirane mlade ljude da se prijave u desetu programsku školsku godinu. Upisi traju do 31.08.2022. godine.

Nastavni program Mostar Rock School je prilagođen mladim polaznicima, te se implementira kroz redovnu individualnu nastavu, grupnu (session) nastavu, band coaching program, masterclass program, a nudi i mnoge druge servise mladim muzičarima i bendovima. Program Mostar Rock School je osmišljen da razvije vještine muziciranja kod mladih osoba, kao i da približi mlade ljude sa istim zanimanjem kako bi mladi muzičari imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo. Za razliku od koncepta obrazovanja usmjerenog ka poučavanju i predavaču, Mostar Rock School primjenjuje inovativne didaktičke metode gdje je nastavni program usmjeren i prilagođen polazniku, a predavači i predavačice su iskusni muzičari posvećeni da svoje znanje i vještine prenesu na polaznike i polaznice.

Kroz redovnu tjednu individualnu nastavu polaznici škole stiču i unaprijeđuju svoje znanje i muzičke vještine, a u sklopu ostalih školskih aktivnosti međusobno surađuju, kreiraju bendove, nastupaju na školskim koncertima, snimaju i stvaraju, učestvuju u razmjenama i kampovima, imaju priliku raditi sa najvećim imenima regionalne i svjetske scene kroz Masterclass program Mostar Rock School, te bivaju prepoznati i angažirani i na profesionalnom nivou. Mostar Rock School nudi upise za: bubnjeve, bass gitaru, gitaru, vokal, klavijature, saksofon, audioprodukciju, kreativnu elektronsku produkciju..

Svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li prethodno znanje ili ne, imaju mogućnost da se prijave i prođu kratku audiciju sa predavačima Rock škole, te nadamo se, započnu svoje putovanje kroz svijet muzike i umjetnosti uz podršku Škole. Rock škola nudi potpuno opremljene prostorije za učenje i vježbanje moderne muzike, sa visoko kvalitetnim instrumentima i ozvučenjem.

Mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM, a moguće je pohađati i više instrumenta istovremeno, prilikom čega se cijena dogovara sa studentskom službom, ovisnosti od broja časova koje polaznik pohađa.

Upisati se možete popunjavanjem formulara na linku – https://mostarrockschool.org/upisi-se/

Više o programu možete saznati na: https://mostarrockschool.org/

Jezgrene aktivnosti Rock škole Mostar podržava Ambasada Kraljevine Norveške, Ambasada Švedske i Grad Mostar.