OSOBLJE

Orhan Maslo
Mostar Rock School - Menadžer projekta

Orhan "Oha" Maslo (1978) radi u muzičkoj industriji već 17 godina kao muzičar, producent i menadžer . Kao perkusionista radio je na projektima sa:  Brian Eno, Horace Andy, Prince Stanley, Duncan Sheik, Anthony Tidd, the Dutch Metropole Orchestra, Mostar Sevdah Reunion, Dubioza Kolektiv, Vasil Hadžimanov Band, Umoya Ensemble i mnogim drugim.
Producirao je  koncerte za Europsku komisiju povodom  obilježavanja Dana Europe u Mostaru, te je bio direktor projekta Bridge Eternal – NEO Balkan za jugoistočnu Europu prezentiranog na EXPO 2005 u Aichi-ju (Japan).

Jedan je od inicijatora Rock Škole Mostar, a radi i kao izvršni producent Mostar Blues & Rock Festivala, te je menadžer Recording studija MC Pavarotti.

Dijana Listo
Mostar Rock School - Službenik za interno racunovodstvo i rad na projektima

Dijana Listo (1981) rodena u Mostaru, BA Poslovne ekonomije. Radno iskustvo stekla radeci u Biospheri, BBI banci i kao tehnicki sekretar "Mostarskih kiša".


Nermina Ćorić
Mostar Rock School – Administrator

Nermina Ćorić (1983) je diplomirala Engleski jezik i književnost, te je pohađala i Media novinarstvo. Već dugi niz godina surađuje sa organizacijama koje se bave pitanjima mladih. 


Predavači

Đeno Mujić
Bubnjevi

Đeno Mujić (1971) radi kao muzičar, producent, kantautor i aranžer preko 25 godina.
Karijeru je započeo 1986. svirajući bass i bubnjeve u raznim mostarskim underground bendovima. Prvi album je snimio 1988. kao bubnjar u legendarnom punk rock bandu Ženevski Dekret. 1993 god. seli u Stockholm (Švedska) gdje nastavlja sa radom. U svojoj karijeri učestvovao je na preko 40 albuma. Trenutno radi kao predavač bubnjeva u Mostar Rock School i freelance producent, te je suvlasnik Frequency Productions studija u Stockholm-u.

Nikola Galić
Bass gitara

Nikola Galić (1980), je pokazivao aktivno interesovanje za muziku od svoje desete godine starosti. Svirao je gitaru, bas gitaru i bubnjeve. Poznat je kao bas gitarista grupe Zoster. Također je i organizator West Herzegowina Fest-ivala već 15 godina.


Atilla Aksoj
Električna gitara

Atilla Aksoj (1972) je za muziku vezan višestruko: kao muzički producent, multi instrumentalista, kompozitor, inžinjer zvuka. Osnovni instrument mu je bass gitara.
Osnovao je muzički studio BARAKA u Mostaru u kojem radi muziku za pozorište, te druge muzičke projekte.
Atilla je producent i gitarista bendova Zoster i Arkul.

Jelena Milušić
Vokal

Jelena Milušić (1977), djetinjstvo je provela u Mostaru gdje je završila nižu muziku školu, odsjek klavir u klasi profesora Duška Štrekelja. Široj publici postaje poznata 2004 godine na prvom regionalnom TV glazbenom natjecanju OBN Supernova, kada je ušla u finale i dobila nagradu za najbolji ženski vokal.
Od 2007 do 2014 gradi internacionalnu karijeru sa bendovima: International Orchestre du Vetex, Mafiasko Taxi, Rumba Balkanika, te osim nastupa u zemljama EU, također se predstavlja publici u Argentini i Brazilu.
2014 godine osniva duo zajedno sa Atillom Aksojem pod nazivom Barimatango koji objavljuje svoj prvjenac 2015 godine.

Marin Bošnjak
Audio inžinjer/ producent

Marin Bošnjak (1992) Obrazovanje stekao na Music Production Academy (MPA), Zagreb 2015/2016. Radno iskustvo tijekom studija u Zagrebu stekao u studiju Piece Of Cake  i u studiju NLO. Nakon povratka u Mostar stječe iskustvo u Recording studiju MC Pavarotti i studiju Baraka.

Dario Vukoja
Bubnjevi - asistent

Dario Vukoja (1990) rođen i živi u Mostaru. Muzikom se bavi još od osnovne škole. Kao bubnjar, član je Rock škole od samog početka. Svirao je u bendovima Pistolero i Birds of Beers s kojima je i nastupao na Mostar Blues & Rock Festivalu. Također svira u brojnim bendovima i u orkestru limene glazbe.


Semin Merzić
Električna gitara – asistent

Semin Merzić (1993), rođen u Steinfurtu, Njemačka. Apsolvent je Muzičkih umjetnosti Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru. Svira gitaru i klavir. Član je benda Floridus koji iza sebe ima i jedan snimljeni album pod nazivom "Na vrhu svijeta". Radi kao asistent u Mostar Rock School od 2016 godine.


Ervin Husagić
Elektronska produkcija

Ervin Husagić (1993) je rođen u Mostaru. Diplomirao je na fakultetu Muzičkih umjetnosti kao „profesor teoretskih muzičkih“ predmeta. Bubnjar je u bendu Floridus. Radi kao nastavnik muzičke kulture u O.Š. Blagaj i kao predavač elektornske muzičke produkcije u Rock školi Mostar.


Ivan Zovko
Klavijature

Ivan Zovko (1995) se počinje baviti glazbom od svoje 15 godine. Glazbeno obrazovanje je počeo u GROOVE školi nakon čega se priključuje Mostar Rock School 2015 godine. Osnivač je i član autorskog benda ENT s kojim radi aktivno od 2014.


Marin Cecić
Saksofon

Marin Cecić, rođen u Splitu (1988.), diplomirani glazbeni pedagog i teoretičar.  Svira klavir, saksofon i piše aranžmane. Aktivno se bavi vođenjem puhačkog orkestra, u kojem je dirigent i voditelj škole mladih. Radio je u "HNK Split", surađivao sa dosta glazbenika širom regije i dugogodišnji je član splitskog "rockabilly-ska-punk" benda Justin's Johnson.Copyright © Mostar Rock School 2014. All rights reserved. Design: G. Tiro