NAJAVE
Portfolio

POČINJU UPISI U 6. ROCK ŠKOLSKU GODINU

Od danas, 15. kolovoza 2017. počinje upis u šestu školsku godinu Rock škole Mostar. Kroz proteklih pet godina, program Rock škole je pohađalo više stotina mladih muzičara. Neki od njih su iskoristili priliku da okušaju svoje talente a neki su pak usavršavali svoje znanje i vještine te već sada postali odlučni da muzika bude njihova profesionalna životna karijera.

Rock škola je u protekloj godini realizirala preko 4000 sati individualne i session band nastave, te ponudila svoje prostorije za još preko 3000 sati za vježbe i probe.

Škola je u prošloj školskoj godini formirala 70 session bendova koji su se prezentirali kroz pet programskih koncerata na različite teme muzičkih žanrova, velikim koncertom obilježila Svjetski dan muzike i svečanu završnicu pete školske godine. Studenti škole su putovali na dvije razmjene, u Srbiju i Francusku. Škola je uz podršku Ambasade SAD-a u BiH organizirala i drugi po redu glazbeni kamp pod nazivom Summer Rock School – Songs that matter! na kojem je učešće uzelo 50 mladih muzičara iz čak 18 BH gradova. U sklopu realizacije ovog kampa, škola je organizirala mini turneju od 10 koncerata u 10 BH gradova, formirala 10 bendova na kampu koji su se predstavili velikim koncertima u Mostaru i Sarajevu te snimili svoje autorske pjesme u DK audio studiju Rock škole.

Osim nastave za bubnjeve, bas gitaru, električnu gitaru, klavijature, saksofon i vokal, Rock škola sada također nudi i nastavni program za pohađanje Audio produkcije i Produkcije elektronske glazbe.

Nastavni program Mostar Rock School je prilagođen mladim polaznicima te se implementira u dvije smjene, ovisno o tome da li polaznici svoju redovnu nastavu (u osnovnim i srednjim školama i na fakultetu) pohađaju u jutarnjem i popodnevnom terminu.

Program Mostar Rock School je osmišljen da razvije vještine muziciranja kod mladih osoba, ali je program također osmišljen na način da približi mlade ljude sa istim interesovanjem kako bi mladi muzičari imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo.

Svi zainteresirani, bez obzira na to da li imaju predhodno znanje ili ne, imaju mogućnost da se prijave i prođu kratku audiciju sa predavačima Rock škole, te nadamo se započeti svoje putovanje kroz svijet muzike i umjetnosti zajedno sa svojim istomišljenicima i uz podršku predavača Rock škole.

Rock škola Mostar nudi potpuno opremeljene prostorije za učenje i vježbanje moderne muzike a mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM.

Zainteresirani za prijavu trebaju dostaviti sljedeće podatke putem e-maila na adresu prijave@mostarrockschool.org

- ime i prezime

- datum rođenja

- općina stanovanja

- kontakt telefon i e-mail

- koji instrument/smjer želite pohađati (također napravite samoocjenjivanje iskustva koje već posjedujete na tom instrumentu, od 1 do 5.)

- svirate li još neki instrument/e (ako da, također napravite samoocjenjivanje za svaki instrument posebno)

- motivacijsko pismo (molimo vas da opišete razlog zbog kojeg se želite upisati u Rock školu))

 

Budite brzi jer upisi traju do 01.rujna 2017 godine.

 

Od 2017 godine Mostar Rock School direktno podržava Ambasada Kraljevine Švedske u BiH, USAID, i Grad Mostar.Mostar Rock School – the school that rocks!


Copyright © Mostar Rock School 2014. All rights reserved. Design: G. Tiro